IMAGE: WD-40 CompanyIMAGE: WD-40 Company
HJEM VI OM OS PRESSEAFDELING VORES MÆRKEPORTEFØLJE KONTAKT
 
 
 
 
VI OM OS
VORES VERDEN - WD-40 COMPANY
 

Vi er en internationalt arbejdende virksomhed indenfor forbrugsgoder. Koncernens hovedkvarter er placeret i San Diego, USA, men det europæiske datterselskabs hovedsæde ligger i Milton Keynes, Storbrittanien.

Vores produktsortiment sælges af 238 engagerede medarbejdere i 160 lande over hele verden, og der findes utallige anvendelses muligheder for produkterne indenfor industri, håndværk og almindelig husholdning

I regnskabsåret 2005 opnåede WD-40 Company en omsætning på 263,2 mio. US $. Dette er en meget klar tilkendegivelse fra forbrugerne, der på den måde giver deres anerkendelse af den velkendte og høje produktkvalitet, samt for produktets usædvanligt gode brugsværdi.

Firmaets historie begyndte i 1953, da fire ansatte i det lille firma Rocket Chemical Company forsøgte at udvikle en hel serie af korrosionsbeskyttelse- og afrensningsmidler i et lille laboratorium i San Diego, Californien.

Efter det fyrretyvende forsøg var formlen til en fugtighedsfortrænger tilfredsstillende. Denne oprindelige formel på WD-40 - som stadig holdes strengt fortrolig af virksomheden - anvendes endnu den dag i dag ved produktionen af WD-40 produktet.

Interessen omkring WD-40 produktet var så enorm, af firmaets grundlægger Norm Larsen i 1958 begyndte at sælge WD-40 i spraydåser. I 1969 blev virksomheden så navngivet efter sit mest succesrige mærke, og blev til WD-40 Company.

For at forcere forretningssucceserne i Europa og for at understøtte vores salgspartnerne bedst muligt, har vi oprettet filialer i Tyskland samt i de følgende lande, og etableret WD-40 succesrigt på de pågældende markeder.

Tyskland

Frankrig

Storbrittanien

Italien

Holland

Svejts (salgspartner)

Spanien

Østrig

Portugal

Vores eksklusive salgspartner:

WD-40 Company
Larsbjørnsstræde 3
DK-1454 København K
Tel: +45 3337 7270
Fax: +45 3332 4370
info@wd40.dk

 
  Impressum